McStickers heeft de meest originele en grootste collectie gekleurde iPad Stickers om jouw Apple een geheel authentieke look te geven. Met ruim keus uit iPad Stickers zoals Marvel, Pixar, Disney, Hippe Retro iPad Stickers en meer heb je genoeg keuze om jouw iPad te laten stralen. De gekleurde iPad Stickers zijn geproduceerd van de beste kwaliteit vinyl en zijn gemakkelijk op de iPad te plakken. Als je toe bent aan een nieuwe iPad Sticker dan kun je de oude gemakkelijk verwijderen zonder dat deze lijmresten achterlaat op de iPad. Onze iPad Stickers gaan tot wel 5 jaar lang mee, zo lang heb je dus plezier van jouw iPad sticker.


Despicable Me: Minions iPad Sticker iPad Stickers
Despicable Me, misschien wel de grappigste animatie film van de wereld. De Minions kunnen met hun schattige uiterlijk vanaf nu jouw iPad versieren. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen zonder dat deze resten achter zal laten. ..
Happy Cat iPad Sticker iPad Stickers
Kijk hem nou, dat lieve schattige poesje. Hij is zo blij om jouw iPad te sieren met zijn aanwezigheid. Ben jij ook een echt poezenmens dan is deze sticker precies wat je nodig hebt. De sticker is geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gaat maar liefst 5 jaar mee. In poezen jaren is dat toch al snel heel wat. We leveren er ook nog een transferfilm en handleiding bij, zodat je hem makkelijk aan kunt ..
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2