Naast webshop is Mcstickers ook een groothandel waar u als particulier terecht kunt voor grote bestellingen en als  ondernemer stickers kunt bestellen voor uw webshop of winkel. U heeft de keuze uit ons brede assortiment aan zowel gekleurde als zwarte vinyl Macbook en iPad stickers en bieden wij u de optie om custom designed stickers te bestellen.

U kunt een custom designed Macbook en/of iPad sticker bij ons bestellen wanneer u bijvoorbeeld een sticker van uw bedrijfslogo, logo van uw club of vereniging wilt hebben. Uw custom designed sticker kan zowel in zwart als in kleur geproduceerd worden en ook voor deze stickers wordt uiteraard alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig vinyl van de beste kwaliteit. Al onze stickers worden geleverd met een transferfilm, een handleiding en gaan maar liefst 5 jaar mee. 

Mcstickers is uniek als Macbook en iPad stickers groothandel in Nederland en daarom kunnen wij u stickers leveren tegen fijne groothandelsprijzen. Als groothandel nemen wij orders aan startend vanaf 50 stickers per aanvraag. Tevens hanteren wij zowel binnen Nederland als wereldwijd lage verzendkosten. 

Wilt u zich onderscheiden met een custom made sticker van uw bedrijfslogo? Of wilt u graag een order van 50+ stickers plaatsen? Mail uw order naar info@mcstickers.nl en wij sturen u een gepaste offerte. 

Bedankt voor uw bezoek aan mcstickers.nl en wij wensen uw veel plezier met uw Macbook en iPad stickers!